Har du tagit en universitetexamen med höga betyg? Strävar du ständigt efter att prestera över förväntan?
Är du en lagspelare som inte räds att ta egna initiativ? Har du ett genuint intresse av bank- eller försäkringsverksamhet?

Om du svarat Ja på ovan frågor så kan du mycket väl vara SI Consultings nästa lysande stjärna.

 

Att arbeta för ett mindre företag kan ha både fördelar och nackdelar, men vi på SI Consulting anser att fördelarna är övervägande. Genom att arbeta med oss kommer du att bli en viktig del av vårt team med stor möjlighet att påverka
vår verksamhet, strategi, kundrelationer och därmed också företagets framtid.

 

Vår övertygelse är att en framgångsrik medarbetare och konsult har en god balans mellan privatliv och arbete. Således tror vi på att jobba smart och effektivt framför långa timmar och dagar. Genom kontinuerliga kompetensutvecklande tillställningar och sociala event så stödjer vi våra konsulter och tillåter dem att växa i arbetet. För att locka de människor som vi tror är lämpliga kandidater för att arbeta på SI Consulting så erbjuder vi en löneutveckling som överstiger våra konkurrenters och därtill fortlöpande vidareutveckling.

 

Vi inom SI Consulting strävar ständigt efter att rekrytera nya konsulter som kan tillgodose vår växande efterfrågan samt delar vår övertygelse att ett varmt, engagerat och professionellt bemötande föder framgång – en sanning som både gäller våra medarbetare privat och SI Consulting som helhet.  
 

Info för nyexaminerade studenter

Om företaget

 

 

SI Consulting har de senaste åren växt snabbt i både antal kunder och konsulter. Företaget har en platt organisation med ett relativt ungt, men mycket kompetent team som tillsammans utvecklar företaget både internt och externt, där alla förväntas vara med att bygga och påverka företaget. Projekten för våra kunder skiljer sig ofta mycket åt, men är i regel heltäckande på kundernas koncernnivå, vilket ofta skapar intressanta och stimulerande utmaningar.

När vi inte är ute på kunduppdrag träffas vi ofta på gemensamma sammankomster, utbildningar, konferensresor och middagar arrangerade av företaget.

Arbetstyp

Heltidsanställning - tillsvidare

Arbetstitel

Managementkonsult / Risk management

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu ytterligare managementkonsulter med upp till fem års erfarenhet inom bank eller försäkring. Extra meriterande är tidigare erfarenhet utav projektledning och risk management.

Vi söker dig med erfarenhet inom bank, finans, försäkring och är klar med din masterutbildning inom ekonomi, industriell ekonomi, nationalekonomi eller juridik; och kan uppvisa starka akademiska meriter.

Som person ser vi att du är bra på att kommunicera, dela med dig av erfarenheter och att arbeta i team. Det är också viktigt att du kan ge ett professionellt intryck gentemot kunder och samarbetande konsultbolag. God svenska är ett krav såväl i tal som skrift.

I tjänsten kommer du att få arbeta inom ett brett område mellan ekonomi, juridik och IT-lösningar med kravställning, analysarbete och kvalitetssäkring av affärsprocesserna. Successivt ser vi även att du tar en allt större roll inom projektet.

Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Ingångslönen är ca 36 000 kr/månad (förhandlingsbart beroende på tidigare erfarenhet) med en historiskt mycket brant löneutveckling.


 

Ansökningsprocess

Skicka in din ansökan så snart som möjligt.
I
ntervjuer kommer att hållas under januari och februari månad på vårt huvudkontor, Mäster Samuelsgatan 36 i Stockholm. Intervjuerna består av två personlighetsintervjuer och en case/guestimate.


Så här ansöker du:
Maila CV, Cover Letter samt betyg till Carl Kuylenstierna på ansokan@siconsulting.com

© 2019 by SI Consulting AB.

SI Consulting
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon