Seniora konsulter

Dina möjligheter

Som konsult på SI Consulting ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare – både stora och små. Det innebär självklart en mångfald av karriär- och utvecklingsmöjligheter, men det unika hos oss är att du verkligen kan påverka dina möjligheter och din utveckling själv. Projekten för våra kunder skiljer sig ofta mycket åt, men är i regel heltäckande på kundernas koncernnivå, vilket ofta skapar intressanta och stimulerande utmaningar.

 

Hos oss kan du växa på flera sätt!

Hos oss får du möjligheter att fortsätta att utvecklas och du får de verktyg du behöver för att bli en av Sveriges bästa specialister inom ditt område. Det innebär att du kan växa i din yrkesroll på fler sätt. Vi satsar stora resurser på seriös återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram, incitament för duktiga chefer och utbildning både i intern och extern regi.

 

Att jobba på SI Consulting

En av de mest unika framgångsfaktorerna på SI Consulting är att medarbetarna själva är med och driver företaget. Alla har möjlighet att påverka och forma bolaget för att förverkliga professionella mål och visioner. Vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen.

När vi inte är ute på kunduppdrag träffas vi ofta på gemensamma sammankomster, utbildningar, konferensresor och middagar arrangerade av företaget.

 

Bra förmåner för att du ska trivas och må bra

Vi vet att våra medarbetares kompetens och ständiga utveckling är avgörande för våra framgångar. Därför satsar vi på allas trivsel, välbefinnande och hälsotillstånd. Som exempel kan nämnas gemensamma middagar, sportevenemang, förstärkt föräldrapenning, subvention av träningskort med mera.

 

Skicka in din ansökan idag till:

Carl Kuylenstierna

 +46 (0) 70 968 82 18
ansokan@siconsulting.com

 

© 2019 by SI Consulting AB.

SI Consulting
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon