Karriärstege

SI Consulting karriärstege består av sex olika nivåer enligt nedan trappa

Internship / Ex jobb

Tillsammans med en fastanställd från SI Consulting arbetar en Intern hos oss deltid (20 % - 60 %) under ca 12 veckor på ett liknande sätt som en Business Analyst. En Intern förväntas lära sig grunderna i projektarbete och även kunna bidra med mindre utredningar för en kund. En student kan även få göra sitt exjobb hos oss. Syftet med exjobbet är att antingen kunna bidra med material till medarbetare eller som en värdeskapande utredning till någon av våra kunder.

 

Business Analyst

En Business Analyst ansvarar för och har en aktiv roll i en del av ett projekt med stöd av mer erfarna kollegor. Uppgifterna består mestadels av problemlösning och att stötta klienter med genomförandet av lösningarna. Ju mer erfarenhet och kunskap konsulten erhåller, desto större blir ansvarsområdet.

 

Management Consultant

En Management Consultants arbetsuppgifter är identiska med en Business Analysts fast med en högre grad av förväntningar på individuellt arbete. Till skillnad från en Business Analyst krävs en fullbordad master examen för att komma in på denna nivå.

 

Senior Management Consultant

En Senior Management Consultant är ansvarig för ett större arbetsområde inom projekt. En Senior Management Consultant är självgående i problemlösningar och utvecklar grundläggande kunskaper inom områden som är värdeskapande för klienter.

Manager

Ansvarar för det dagliga projektarbetet och är kärnan i teamet. Detta innebär att i nära samarbete med kund maximera effekterna av arbetet och att leda klienten genom förändringsprocessen. Managers arbetar också för att säkerställa långsiktigt värdeskapande och relationer med kunder.

 

Partner / Samarbetspartner

En Partner/Samarbetspartner delar sin tid mellan flera projekt snarare än att arbeta med ett projekt åt gången. Partners inspirer sina kollegor och medarbetare att uppnå bästa möjliga resultat och är aktiva mentorer för nästa generation.

© 2020 by SI Consulting AB.

SI Consulting
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon