top of page
Caroline

Caroline pettersson

CEO & Founder

Caroline Pettersson är VD och grundare av SI Consulting. Caroline har sedan bolagets start 2009 jobbat som managementkonsult med spetskompetens inom riskmanagement och regulatoriska regelverk. Tidigare har Caroline lång erfarenhet inom bank- och försäkring som både programledare, projektledare, testmanager och som kravanalytiker. Tidigare jobbat flera år på Accenture inom finans.

utbildning:

 • MSc, Business & Economics, Handelshögskolan Stockholm

Intressen:

Padel, padel och padel. Tidigare elitspelare inom basket.

Caroline Pettersson.png
Patrik
Patrik.png

Patrik Blomqvist

Senior Management Consultant

Patrik är en agil företagsekonom med ett analytisk sinne med ett extra fokus inom projekt och testledning där teamets resultat ligger i fokus. Från sina uppdrag har Patrik visat på starka ledaregenskaper, fokus för detaljer och hög ambition. Med sitt starka driv är Patrik en riktig “doer” som gärna växlar mellan operativt och strategiskt arbete. Innan Patrik började på SI Consulting 2018 har han bl.a arbetet med project management hos Electrolux och Nordea. 

utbildning:

 • MSc, Business & Management, Uppsala Universitet

Intressen:

All typ av fysisk aktivitet är något Patrik brinner för, så som gym, löpning men golf och skidåkning tillhör de absoluta favoriterna.

Louise
Victor

Louise klefvenberg

Senior Management Consultant

Louise har varit en del av SI Consulting sedan 2017 och arbetar med risk management mot banksektorn. Uppdragen har bestått av arbete med både rapportering och riskmodeller. Vidare har Louise erfarenhet av att arbete med testledning, test och krav samt SAS i sina projekt.

Louise är en glad och ambitiös person som bidrar med en stor portion humor till gruppen.

utbildning:

 • MSc, Economics of Innovation & Growth, Kungliga Tekniska Högskolan

Intressen:

Matlagning, shopping och resor är några av Louise främsta intressen. Vidare gillar hon att umgås med familj och vänner på fritiden.

Louise.png
Victor.png

Victor Palmér

Manager

Victor Palmér startade sin karriär på SI Consulting hösten 2019. Han har ett personligt intresse för finansmarknaden och har en bakgrund inom bank och försäkring. Victor är en mycket driven person med hög ambitionsnivå och en ”can do” attityd. Han är noggrann i sitt arbete och har en stark analytisk förmåga. Victors ödmjukhet i kombination med en imponerande kommunikationsförmåga gör att han har mycket lätt för att jobba tillsammans med andra och är högt uppskattad av kollegor.

utbildning:

 • MSc, Accounting & Financial Analysis , Uppsala Universitet 

Intressen:

Under Victors lediga tid umgås han såklart med familj och vänner. Fysisk träning såsom löpning, segling och skidåkning vittnar om hans behov och intresse för idrott.

Anna
Carl

anna persson

Manager

Anna har en mångårig erfarenhet inom den finansiella sektorn, både som konsult och som anställd i linjen. 

Ofta i koordinerande roller för att kommunicera mellan verksamhet, leverantör och IT. 

 

Särskild tyngd har Anna inom Risk Management där hon arbetat som riskmanager inom Operationella Risker

 samt medverkat i flertalet stora och komplexa IT och regelverksprojekt som testanalytiker/testledare

utbildning:

 • Ekonomichefsprogrammet, Företagsekonomiska Institutet

Intressen:

När möjlighet ges så tappar Anna gärna bort tiden i olika möbelrenoveringar. Senaste inköpta boken handlar om byggnadsvård.

Anna.png
Carl Kuylenstierna.png

Carl kuylenstierna

Partner

Carl Kuylenstierna är född och uppvuxen i Stockholm. Gjorde lumpen som beriden högvakt vid Stockholm slott. Han startade sin karriär på SI Consulting 2011. Har jobbat inom bank, finans och försäkring, med bl.a. projektledning, kravhantering, testledning, och test. Är historiskt svårslagen i interna SI Consulting tävlingar.

utbildning:

 • MSc, Industrial Engineering & Management, Kungliga Tekniska Högskolan 

Intressen:

Carl är en sportig person med bland annat singelhandicap i golf, men gillar också att cykla mountain bike, åka längdskidor, paddla med SUP, spela paddeltennis, tennis samt ta långa promenader med sin golden retriever Cooper. Allmänt intresserad av film och datorer. Skulle vilja bli bättre på matlagning. 

CarlM

Carl Månsson

Manager

Carl har en mångårig erfarenhet inom bankbranschen, både som konsult och som anställd i linjen. Särskild tyngd har Carl inom Risk Management där han arbetat som kreditriskanalytiker, kravledare och projektledare. De senaste åren har Carl arbetat med implementering av IRK (intern riskklassificering) system och modeller.

utbildning:

 • MSc, Economics & Business Administration, Copenhagen Business School 

Intressen:

Carl är en person som gärna tar tillfället i akt och träna, speciellt utomhus. Träningen kan ske i olika former men några va favoriterna är mountainbike, skidåkning samt löpning. 

Carl Månsson.png
Emma
Emma.png

Emma fjällström

Economic assistent

Emma är en glad och positiv tjej och är kontorets glädjespridare. I sin roll som ekonomiassistent har Emma stenkoll på bokföring, fakturering och allt därtill. Sedan 2019 jobbar Emma deltid på SIC vid sidan av sina studier på KTH.

utbildning:

 • MSc Industrial Engineering & Management (Pågående), Kungliga Tekniska Högskolan

Intressen:

På sin fritid spelar Emma gärna golf eller fotboll samt tar skogspromenader med sin hund Sigge.

Amel

Amel skrijelj

Management Consultant

Amel Skrijelj startade sin karriär på SI Consulting hösten 2020. Han har en civilekonomexamen från Linköpings universitet där han inriktade sig mot finans. 

Från sina uppdrag har Amel erfarenhet av hantering av stora data mängder där han arbetat med Microsoft Excel samt SAS Enterprise Guide. Amel har visat på en stark vilja till att ta in nya kunskaper och tar sig gärna an nya utmaningar. 

utbildning:

 • MSc, Business & Economics, Linköpings Universitet

Intressen:

Träning är en viktig del i Amels vardag då det bidrar med så mycket till allt i vardagen. När han är aktiv spelar han helst fotboll, vilket han gjort sedan barnsben.

Amel.png
Anette
Anette de Castro.png

Anette de castro

Samarbetspartner

Anette de Castro påbörjade sitt samarbete med SI Consulting under våren 2019. Hon har över 25 års erfarenhet av IT och är specialiserad på drift och infrastruktur.

 

Anette är en omtyckt chef och har över 20 års erfarenhet av chefsrollen. Hon är även en rutinerad projektledare.

utbildning:

 • Ekonomi och Juridik

 • Ceritfierad Informationssäkerhetsarkitekt, Dataföreningen

Intressen:

På fritiden tränar Anette gärna styrketräning, rider dressyr och reser i den mån det går. Att resa någon stans och vandra, äta god mat och dryck är något som Anette trivs mycket bra med.

 • Ledarskapsutbildning, Ståhl + Partners

Leo

leo hellqvist

Management Consultant

Leo Hellqvist startade sin karriär på SI Consulting i augusti 2020. Han har en civilekonomutbildning från Linköpings Universitet med inriktning mot finans. Simultant med studierna var Leo engagerad i flertalet utskott och arbetade på bank.  

 

Han arbetar för närvarande hos en större försäkringsaktör med ombildningen av ett bolag från försäkringsföretag till tjänstepensionsföretag. Leo besitter god kunskap inom regelverket IORP och har erfarenhet av hantering av stora datamängder med hjälp av Microsoft Excel och SAS Studio. 

utbildning:

 • MSc, Business & Economics, Linköpings Universitet

Intressen:

Likt många andra svenskar började Leo golfa under Coronapandemin vilket har kommit att bli ett stort intresse och han ser med förtjusning fram emot den kommande säsongen. 

Leo.png
Eric
Anders
Eric.png

eric claeson

Senior Management Consultant

Eric Claeson har jobbat på SI Consulting sedan 2017. Han har framförallt jobbat med förändringsprojekt och verksamhetsutveckling inom banksektorn. Främst som testledare, men även som kravställare och processägare. Eric har en civilekonomexamen från Linköpings universitet med finans som specialisering.

utbildning:

 • MSc, Business & Economics, Linköpings Universitet

Intressen:

Eric är en aktivitetsmänniska ut i fingerspetsarna och uppskattar allt från fotboll och löpning, till jakt och skidåkning.

Anders Nilsson

Samarbetspartner

Anders Nilsson är systemvetare från Linköpings Universitet med lång erfarenhet inom IT- och verksamhetsutveckling inom många olika branscher. Anders är en mycket strukturerad och drivande person som arbetar målinriktat och levererar arbetsresultat i tid med hög kvalitet. 

 

Vidare är Anders mycket lyhörd för kundens behov och kan snabbt sätta sig in i kundens verksamhet. En god personalledare.  

utbildning:

 • BSc, Information Systems Analysis, Linköpings Universitet 

Intressen:

Anders är mycket intresserad av att vistas i naturen, vandring i skog och mark men speciellt intresserad av fiske med flugfiske som specialitet. 

Anders.png
Max
Max.png

Max brandhildh

Samarbetspartner

Max Brandhildh har varit verksam inom bank och finans sen 2006 då han började sin karriär på SEB. Max har sedan dess varit konsult hos flera av de största företagen inom finansbranschen.

 

Max har en bred erfarenhet från olika typer av projekt och roller som projektledare, kravanalytiker, kommunikatör, team manager m.fl.

utbildning:

 • MSc, Business & Economics, Stockholms Universitet

Intressen:

När han inte spenderar tid med sina 2 barn så gillar Max att umgås med vänner under enkla former men ibland även på gemensam resor.

Viktor J

Viktor jacobs

Löneadministratör Klara Papper

Viktor Jacobs tog över som bolagets löneadministratör i början av 2020. Han har jobbat med lön- och redovisningsfrågor i flera års tid och har en examen inom ekonomistyrning på Stockholms Universitet 2016.

 

Han är matematisk och snabb i sitt jobb. Viktigast av allt, han ser till att allas löner utbetalas korrekt och i tid.

utbildning:

 • BSc, Ekonomistyrning, Stockholms Universitet

Intressen:

Viktor Jacobs.png
Christer
Christer.png

Christer Dannäs

Samarbetspartner

Christer Dannäs var med och startade SI Consulting 2009. Han har över 40 års erfarenhet av bank- och försäkring, både som konsult och anställd.

Han trivs bäst i roller som programledare eller senior rådgivare men räds inte att fördjupa sig i detaljer och kavla upp ärmarna när det behövs.

utbildning:

 • BSc, Economics, Göteborgs Universitet

Intressen:

Yvonne

Yvonne Frykman

Ekonomiansvarig Klara Papper

Med ett oerhört engagemang, detaljkunskap och precision har Yvonne i sex års tid ansvarat för SI Consultings löpande redovisning, bokföring, fakturering och övrig ekonomi.

 

Yvonne är ovärderlig för SI Consulting och är den som håller koll på ekonomin.

utbildning:

 • Utbildad redovisningsekonom

Intressen:

Yvonne.png
Elias
Elias_edited_edited.png

Elias claesson

Management Consultant

Elias har en civilekonomexamen med inriktning finans från Linköpings universitet 2020. Därefter studerade han  datavetenskap ett år vid Blekinge tekniska högskola. Under studietiden var han engagerad i flertalet engagemang och arbetade även deltid på bank. 

 

Starten på SI Consulting skedde i augusti 2021 och Elias kommer den närmsta framtiden att arbeta med en större försäkringsaktör på deras IT-avdelning. Fokusområdet kommer vara Data Warehouse där arbetet kommer involvera förbättringar av processer och rutiner för datahantering.

utbildning:

 • MSc, Business & Economics, Linköping Universitet

Intressen:

Löpning, längdskidåkning, golf, cross fit är några av Elias sysselsättningar vid sidan av arbetet. Senaste nyårslöftet involverade ökat bokläsande och till och från spelas eller produceras musik.

bottom of page